Post by lumalorbworlrea on Feb 28, 2022 22:43:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rush Hour 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rush Hour 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ більше хак ресурсів ▞▞▞
▞▞▞ Rush Hour 3D 2022 version ▞▞▞
Гра чудова, дуже візуально приємна та весела! Керування автомобілями є глючним, якщо ви їдете дуже швидко по лівій смузі. Є деякі моменти, коли було б дуже вигідно прискоритися на правій смузі, але це лише придирки. Після проходження кожного рівня з’являється оголошення, і я б хотів, щоб це зазвичай 30-секундні оголошення. Я не можу дозволити рекламі бути тягарем для такої веселої гри. П'ять зірок.
Зробіть одну річ, змініть назву цієї гри на "Додати", оскільки це єдине, що можна зробити на цьому ігровому aAP. Я думаю, що це був найгірший додаток. Було повно доповнень. Нічого не контролює.
Беееееееее😱
Одна з ігор, які я люблю і хочу грати в повсякденну хорошу роботу👍, але зі мною щось не так, що в грі немає опції (зберегти в хмарі) в налаштуваннях, тому я не даю тобі 5 зірки...
Гарна гра, хороша графіка, єдине, що я хочу, це труби, вони повинні бути гучними
Супер
Забагато реклами. Одна гонка 3-4 оголошення. Більше реклами, а потім час відтворення. Реклама руйнує гру....і гра не варта платити за "без реклами".
Реклама занадто сильно перериває ігровий процес, щоб він був приємним.
До оновлення графіка хороша, але після оновлення стала поганою. Це зменшує графіку, а не збільшує. Будь ласка, виправте це. Дякую!
дуже здорово! Я хотів би, щоб я міг бити свою марку "Maadish" на борт транспортних засобів і звернути через весь рух!
Rush Hour 3D Lenktynės kwh
Що відбувається з турніром, який я виграв 3 дні тому, результатів немає
Чудова гра, графіка приголомшлива, а ігровий процес дійсно плавний
Мені це подобається, тому що він не схожий на інші ігри, не містить агресивної реклами зі спамом! чудова робота! графіка дуже гарна!
Це була б набагато краща гра, якби вона не змушувала вас дивитися відео після кожного рівня.
Ця гра важка людина... Спочатку, коли я почав гру, це було так важко, тому я дам тобі 1 зірку, вибачте... Це занадто важко, тому що машина їде швидко
Чоловіче, це чудова вбивця часу!!! Але не вистачає чогось на кшталт хорошого саундтреку, і вони повинні нагороджувати кожен діамант, який я заробив, але вони дають діаманти лише коли я закінчую рівень, і я не можу зрозуміти логіку розподілу діамантів, я думаю, що це просто випадково !!!
Гарна офлайн-гра для проходження часу, з хорошою графікою, але який останній рівень цієї гри зараз я не знаю.
12/21/20 ще новіше оновлення, вірите чи ні, має ще кращу графіку, ніж раніше. Вони прислухаються до ваших коментарів, тому що додали нові місії, які я просив. Правда, на поліцейській машині досі немає шкурок. Вони навіть додали нову гру 2ed у гру кібер-гонки, щоб також грати! Вау 👏 найкраща гра, у яку можна грати! Граю годинами. Дякую! ----- 15.12.20 Нове оновлення НЕЙМОВІРНІ!!! 👏 Мені подобається можливість змагатися з іншими гравцями. Також нові звукові доріжки. Тепер можна текстурувати автомобілі!
Rush Hour 3D Võidusõit wmu
Це хороша гра, але це швидко набридає, а мультиплеєр фальшивий
Г****
легко грати в Dodge, щоб виграти
Гра цікава, трохи багів, але це нормально. Але надто багато додавань, щоразу, коли ви проводите одну гонку, яка триває приблизно 25 секунд, ви отримуєте додавання, і більшість часу після додавань звук зникає, і вам доведеться вийти з гри та запустити її знову, так дратує , і, звичайно, вони хочуть, щоб ви заплатили їм за видалення всіх оголошень
це захоплююче, і так весело, така проста гра, але така весела, навіть не так багато реклами в порівнянні з більшістю маленьких ігор
Це невесело, коли немає способу уникнути аварії – або ти їдеш заднім ходом двох автомобілів, або отримуєш удар головою в один. І коли вам доводиться вибирати між заднім ходом і прямим, і ви програєте в будь-якому випадку, це досить дратує
Мені це подобається, це приголомшливо, щоб було легше купувати машини чи вставляти музику у фоновому режимі....😜✌
Гра на 5 зірок, оптимізація 3 зірок. Я би хотів, щоб ви зробили поліцію нормальною. Тому що вони мене просто як не нормальні таранят і їм все одно на все! Ще би хотів, щоб покращити фізику машину. Тому що коли дорога нерівна і машина підлітає трохи, то коли вона приземляється, машина іде ненормально, вправо, вливо, вправо, вливо, і за цю машину в’язується в бар’єр або в машину! Надіюсь ви зробите хоть Щось із цього, що я написав.
Оновлений огляд. Останні дні свого життя я провів, купуючи найшвидшу машину в грі. Я повністю оновив його до, щоб отримати кібердемона. Я використав усі швидкісні бонуси і пройшов якомога більше автомобілів. Поки що безрезультатно. Гра просто не дає вам достатньо часу. Що б я не робив, цього не вистачає. Гра погана, не витрачайте час. Ви не можете повернути час назад, але можете повернути пам’ять на телефоні, яку займає ця гра.
дуже гарна і така легка гра
Забагато реклами
Забагато реклами, гра цікава, а цикл гри чудовий. просто занадто багато оголошень, щоб дати йому позитивну оцінку. Редагувати: мій відгук видалено, ось одна зірка
Добре, я люблю цю гру, це не 3D, а 4D, але коли ви відкриваєте меню, випливає реклама, і ви можете відкрити меню гарна гра
Rush Hour 3D Racing axyi
Я не заплатив за відсутність реклами, але я отримав менше реклами, але все одно є реклама. Я не можу повірити, що витратив гроші на підтримку цієї гри та покращення свого часу гри, не платячи за рекламу, але все одно отримуючи її.
Дуже запізнюється навіть на телефоні середнього класу, безумовно, потребує оптимізації, оскільки затримка ускладнює гру, все одно хороша гра, якщо ви можете подолати затримку, але не можете оцінити більше через це.
Занатто кльово але БУДЬ-ЛАСКА зробити від першого обличчя і трохи більше машин, щоб можна було на крутих тачках їздити, якщо можна зробити ще щоб були вантажівки на дорозі ане самі автобуси і щоб можна було купити бусік і все. 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚗🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙🚙 🚙🚐🚐🚐🚐🚐🚐🚐🚐🚐🚐🚐🚐🚐🚐🚐
Реклами трохи забагато (кожний рівень), але найбільшою проблемою є багатокористувацький режим. Вам потрібні квитки, щоб грати проти інших гравців, і це обмежує кращу частину гри. Крім того, я не впевнений, що ви змагаєтеся з реальними гравцями. Вони майже ніколи не користуються турбонаддувом і навіть не обженуть вас, коли у них чиста дорога. Більше схоже на переривчастий ШІ.
Це хороша гра, але для багатьох qdds я щойно дійшов до рівня 2 і вже мав 4 реклами, тобто у мене було 4 реклами в проміжку з 2 рівнів, по одній на початку і в кінці, кожна, і реклама має довжину рівень 🖕
Завмирання в головному меню це дратує
Rush Hour 3D مسابقه ivmh
зробіть гоночну доріжку довгою. Ця траса дуже коротка для одного квитка і видаліть невелику рекламу після кожної гонки буде реклама, і будь ласка, зробіть щось для гоночної траси, зробіть довгі треки
Гра проста та цікава, і я б хотів, щоб вона не була надмірною кількістю доповнень. Я повністю розумію концепцію того, що для заробітку грошей мають бути якісь додавання, але вона переповнена додатками, які роблять його майже неможливим. Кожна кнопка, яку ви натискаєте, містить додавання тривалістю 30 секунд або більше, яке ви змушені відсидіти. Якби деякі з доповнень були очищені, я б сказав, що гра була б приємною.
Тупа гра з безглуздою та лінивою механікою, створеною для того, щоб нічого не робити, розмістити рекламу. Вартість VIP-членства абсолютно непристойна. Уникайте цього, як Covid.
Чудова гра, але не дозволяє купувати VIP-автомобілі. Він забере ваші діаманти, але не відкриє автомобіль. Я використовую Google Pixel 4XL. Поки що пробував 3 рази. Дуже розчаровує таку чудову гру.
Я хотів би знати, як і коли я можу отримати нові автомобілі. У мене є шість або близько того доступних, і я продовжую грати, але пропозиції щодо нових автомобілів ніколи не з’являються.
Реклама нестерпна... Я не проти реклами кожні кілька ігор і коротких, вони занадто довгі, і після кожної гри... видаляйте Ps... якби реклама була рідше та коротшою, ви б утримували половину моєї уваги довше, тобто більше переглядів оголошень у довгостроковій перспективі
Хороша гра, але не так багато автомобілів, щоб вибрати. Гарна концепція.
Досить весела гра, якщо ви намагаєтеся скоротити час, просто вимкніть Wi-Fi, інакше ви отримаєте дратівливі додавання
Гра дуже гарна. Але вам доведеться над цим попрацювати. Іноді гра гра зупиняється. Це дуже велика проблема😐
Хороша графіка У поточній версії 15 рівень був для мене викликом. В іншому все було досить легко і не так складно. 5 зірочок, тому що середня оцінка програми заслуговує щонайменше 4,5.
Це просто розчаровує, я думав, що це буде одна з тих ігор з графікою, схожою на асфальт або в якомусь роді мультяшною та смішною, але ні.
Проста гра, але дуже приємна і захоплююча! Не платить за перемогу. Ви виграєте багато «діамантів», щоб налаштувати свої транспортні засоби та швидко й легко просуватися вперед! Надзвичайно весело!
1945 Galaxy Shooter Παιχνίδια arcade tjhw