(Android) Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games варалице повећавају токене
Feb 28, 2022 22:28:11 GMT -5
Post by lumalorbworlrea on Feb 28, 2022 22:28:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варалице повећавају токене ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games 2022 version ▞▞▞
Ово је најгора игра. Моја омиљена игра је Хотел емпире од стране кодигамес.
Добра апликација
превише детињаста игра
Лепа игра али не толико занимљива
Много ми се свиђа, али да нису наљутили људе који су били ангажовани, волео бих више као много више😀😀😊😊
Волим игру...али сам платио бесплатно, долар и опција су нестали и још увек морам да гледам рекламе. Поправите
Волим трик са тапкањем и држањем.. једино што не волим је када престанем да тапкам, и људи престану да се крећу.. па зашто али мени је непријатно 😅 и очима запослених када држим.. па тако добро.. бар за мене
Не могу да се повежем са својим Гоогле налогом, како бих могао да уштедим ТФ? Деинсталирајте одмах
Толико губљење времена да само постоји. Не препоручује се
Тако лоше
ВОЛИМ ову игру! Али разлог зашто сам га оценио са 3 звездице је зато што је ЈЕДИНА ствар коју радите је да додирнете екран или држите екран, натерате више запослених да раде и да изградите хотел, у сваком случају, мислим да су 3 звездице НАЈБОЉА стопа за некога попут мене!
Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games Simülasyon qzqy
Не крећу се као обично особље, потребно им је ажурирање
Мрзи то
Леп
За сада је игра забавна и свиђа ми се. Али то је кликер игра и заиста нема много посла и може да постане досадна, али ипак убија време
Нисам купио никакве рекламе и још увек гледам све рекламе, шта дођавола, напола сам у искушењу да избришем игру. Заиста сам уживао у томе, али онда се то десило, дао бих пет звездица, али видећемо да ли ће се нешто десити или ћу добити своју новац може вратити
Hotel Tycoon Empire - Jogos de Simulação Inativos Simulação vwl
Каква лоша игра 🎮 Нисам знао шта и како да радим
Није у стању мировања. Није тајкун. Не менаџмент. Само безумни кликер.
Вау
Стварно ми се свиђа само напред. Једино што ми се не свиђа је да када престанете да кликнете, сви људи ће стати. Мало је фрустрирајуће, поправите ово
Боооооооринг и нема дугмета да искључите ту паклену музику
Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games הדמיה mbb
Човече, зашто то изгледа као флеш игра. Корисничко сучеље које сам лоше дизајнирао као јефтину игру из 90-их. Чак и попцап игре имају бољи завршетак од ове игре. Знам да је бесплатно, али човече. Како ћете задржати свог играча ангажованог помоћу неуредног корисничког интерфејса за Тап игру.
Ужасна игра. Зарађујем милион у секунди... Зашто бих платио 7 долара у ПРАВОМ новцу за 6 милиона у злату. Добре критике морају бити од запослених. Ако плаћате без реклама.. Зашто још увек морам да гледам видео записе да бих прескочио мисије. Графика је ужасна. Ликови праве љута лица док раде. Темпо игре је искључен. Ви углавном само буљите у екран. Не можете ништа да радите осим у мировању осим ако вам се само не дође да непрестано додирујете телефон или да га држите притиснутим сат времена. Не не не
Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games سیمولیشن llcs
Најгоре
Ова игра је најгора.за мене хотелско царство кодигара забавније и креативније од ове игре.😷
Тако добро
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Puzzel biyz
Авфуллллл гаме!
Досадан!!! Све што урадите је да додирнете екран...2 палца доле
Добра игра
Лепо 👌👌
Прилично досадно
Волим тајкунске игре у стању мировања, али не волим да кликћем игре, лепо је и нисам задовољан
То је тако досадна игра
Свиђа ми се идеја о држању славине!!!
Лепа игра прелепа тако лепа па ћу дати 5 звездица 1 звездицу зашто не дам??
Ова игра је заиста досадна и све што радите је да држите притиснуто и добро, то је то што можете да додирнете, али то је заправо све што радите је надоградња проширење надоградња и проширење и у великој мери то је све, нема ништа друго осим што је досадно
Не, веома споро
Много је забавно
Ова игра је забавна јер можемо да користимо аутоматски кликер који је лакши за коришћење. Аутоматски кликер треба да направите игру без аутоматских кликера када имате аутоматске кликере можете добити толико новца да бисте требали да избришете аутоматске кликере